de badkamer specialist in Oldenzaal

Sfeervolle en professioneel afgewerkte badkamers worden geleverd gemaakt door Velthuis badkamers. Wij verzorgen de werkzaamheden van A to Z. Wij zijn specialist in het tegelwerk voor uw badkamer en hebben de mooiste badkamertegels voor het realiseren van uw badkamer. Daarbij kunnen wij al met u meedenken in de ontwerpfase van uw badkamer. Het matchen van de verschillende badkamertegels in onze showroom, tekeningen van de badkamer bekijken, een vrijblijvend huisbezoek om zo badkamer ideeën door te nemen, bij Velthuis badkamers is alles mogelijk, wij gaan geen badkamerontwerp uit de weg!

U zult zien dat als uw badkamer afgerond is, dit hét verschil maakt. Telkens weer krijgen we van klanten hier erg positieve reacties op. Een badkamer legt u niet aan voor enkele jaren, Velthuis badkamers Oldenzaal draagt er zorg voor dat u jarenlang van uw badkamer geniet!


Velthuis badkamers Oldenzaal, het adres voor uw badkamer als u geen omkijken wilt hebben naar het bouwen of verbouwen van uw  complete badkamer. Door ons vakmanschap in het tegelwerk en het mooiste assortiment badkamertegels realiseren wij de mooiste resultaten. Wij kunnen uw badkamer compleet aannemen en ontzorgen alle werkzaamheden. Reeds vele klanten gingen u naar volle tevredenheid voor.

 

Openingstijden showroom:

OP AFSPRAAK!

 

Wilt u een thuisbezoek?

Of showroomafspraak?

Bel of mail naar:


T:  06-22221521

@: info@velthuis.eu

Volg ons via social media: